Vit självhäftande plast 0,25 mm

0,25 mm perfekt till veckade lampskärmar. Priset är per centimeter och det finns olika bredder.

 

Mer information


0,90 kr inkl. moms


Vit självhäftande plast 0,25 mm


Denna plast är tunnare, och är lämplig till mindre skärmar som du ska vika eller/och sy i. Ska du göra en skärm med rullad kant, rek jag den starkare plasten, klicka här.

 

Priset är per cm!

 

Kärt barn har många namn. Denna självhäftande lampskärmsplast kan kallas för mycket; Pergament, självhäftande PVC, folie, Astralit eller lampplast.

Den har ett centimeter-rutigt skyddspapper för att förenkla när du mäter och klipper eller skär till dina exakta mått. Just nu finns det bara 25 cm bredd.

Tjocklek 0,25 mm.

 

Den självhäftande folien säljes som centimetervara och finns i flera bredder för att passa dina behov och minimera ditt spill. Den går att forma och rulla åt bägge håll, men plasten föredrar naturligtvis det håll den har legat rullad i. Renskär plasten innan användning vid behov.

 

 


OBSERVERA: Priset är per centimeter. Ange ditt önskade mått i cm i "antal"-rutan ovan.

 

 


  

 

Instruktioner om veckad skärm kommer inom kort...

 

 

Det finns flera sätt att tillverka sin egen lampskärm. Här har du en variant, för att se PDF-instruktionen, klicka på länken nedan:


http://www.dinlampa.com/instruktion_ProfKit.pdfsökord: pergament, astralit, självhäftande pvc, folie, lampplast, pyssel, hobby, www.dinlampa.com, lampskärmsssömnad

 

Tveka inte att maila mig: info@dinlampa.com

  

http://www.enehed.com

 

www.enehed.com
Gör din egen lampa!
www.dinlampa.com

 

Inga kommentarer finns för tillfället.

Endast registrerade användare kan skriva kommentarer.

Varukorg  

(Tom)